OTKUP SVIH MARKI VOZILA – BRZO I JEDNOSTAVNO – ISPLATA ODMAH!

Ako razmišljate o prodaji Vašeg automobila, ostavite kontakt podatke radi dogovora o terminu procjene vozila.

Naš profesionalni tim stoji Vam na raspolaganju te će za Vas obaviti besplatnu i stručnu procjenu Vašeg vozila. Procjena će biti detaljna i na licu mjesta ćemo formirati realnu otkupnu cijenu Vašeg automobila.

Stranke koje su zainteresirane za zamjenu ili otkup rabljenog vozila, molimo da popune obrazac kako bismo rezervirali termin pregleda vozila. Otkupnu cijenu Vašeg rabljenog vozila formirat ćemo po pregledu vozila u servisu Autowill-a.

Prednosti kupoprodaje vozila u Autowill-u:

  • Isplata u gotovini u roku ODMAH!
  • Otkupljujemo sve marke i modele vozila

Pošaljite obrazac i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

*Ime
*Prezime
*Email
Telefon
Mobitel
*Najbliža lokacija
*Zanima me
Upit
*Izjava o zaštiti privatnosti

Pristajem da gore navedeni Opel partner kao voditelj obrade obrađuju moje gore navedene osobne podatke u vezi s relevantnim ugovornim podacima, relevantnim podacima o vozilu, tehničkim podacima o dijelovima i dodatnoj opremi ili podacima o servisu radi individualiziranog marketinga i marketinških istraživanja, i to na sljedeće načine:

Obrada podataka temelji se na privoli koju ovdje dajem (Članak 6., stavak 1. Opće uredbe o zaštiti podataka) za svrhe koje su naznačene niže.

Moji će se podaci obrađivati i dijeliti sa sljedećim primateljima u svrhe navedene u nastavku:

Primatelji:

Opel Automobile GmbH, OPEL Southeast Europe LLC - podružnica Zagreb (Damira Tomljanovića - Gavrana 11, 10020 Zagreb, Hrvatska), dijeli moje osobne podatke s određenim izvršiteljima obrade, npr. radi informatičkih usluga, istraživanja tržišta i marketinških usluga.

Opel Automobile GmbH i s njim povezani NSC dijele moje osobne podatke i s određenim davateljem informatičkih usluga (GM Holdings LLC, Michigan, SAD) koji se nalazi izvan Europskog gospodarskog područja (EEA), odnosno u državi s neodgovarajućom razinom zaštite podataka. Ne postoji odluka Europske komisije o primjerenosti, no na snazi su odgovarajuće zaštitne mjere koje su u ovom slučaju sukladne sa standardnim ugovornim klauzulama Europske Unije. Primjerak mogu zatražiti putem adrese e-pošte privacyrights@opel.com

Pristajem da moj Opel partner, OPEL Southeast Europe LLC - podružnica Zagreb (Damira Tomljanovića - Gavrana 11, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH koriste moje prethodno navedene podatke u svrhu točne identifikacije kako bi mi ponudili najbolje usluge i iskustvo te izbjegli moguće nedosljednosti u navedenim svrhama (korisnička podrška, korisničke informacije, oglašavanje i anketa o zadovoljstvu). Ta se društva u postupcima povezivanja i spajanja rukovode pravilima poslovanja za otkrivanje mogućih podudaranja između dvaju ili više zapisa iz različitih izvora i sustava, posebno putem zahtjeva upućenih Opelu preko interneta, sudjelovanja u Opelovim marketinškim događanjima, korištenja servisa myOpel — sve sa svrhom stvaranja jedinstvenog i ažurnog glavnog zapisa o korisniku.

Moji osobni podaci bit će pohranjeni, u gore navedene svrhe, naredne tri godine nakon posljednjeg kontakta s mojim odabranim Opel partnerom i / ili prethodno spomenutim primateljima.

Podaci:

Prethodno navedeni osobni podaci povezani s relevantnim ugovornim podacima, relevantnim podacima o vozilu, tehničkim podacima o dijelovima i dodatnoj opremi ili podacima o servisu radi individualiziranog marketinga i marketinških istraživanja (npr. identifikacijski broj vozila, kilometraža, aktivnosti i datumi provjere / servisa itd.)

Svrha:

Korisnička podrška: npr. pozivnice na događanja, informacije o (tehničkim) ažuriranjima povezanim s mojim vozilom ili bilo kakvim uslugama za vozilo, obavijesti o datumima kad je potrebno napraviti održavanje / provjeru / servisiranje ili pomoć na cesti u slučaju kvara

Korisničke informacije: kontaktiranje u slučaju npr. komunikacije o novim i rabljenim vozilima, financijske i ponude za leasing, partnerske ponude za servisiranje i provjeru, istek ugovora o financiranju ili leasingu ili mjere za unaprjeđenje kvalitete mog vozila

Oglašavanje: individualizirano ili personalizirano oglašavanje ponuda, proizvoda i usluga

Ankete o korisničkom zadovoljstvu: kontaktiranje nakon kupnje / servisa, npr. povezano sa zadovoljstvom s mojim vozilom ili uslugama koje mi je pružio Opel partner

Moji osobni podaci bit će pohranjeni, u gore navedene svrhe, naredne tri godine nakon posljednjeg kontakta s mojim odabranim Opel partnerom.

Pristajem da me u prethodno navedene svrhe kontaktira moj Opel partner - Autowill d.o.o.

Imam pravo u bilo kojem trenutku povući svoju privolu. Za povlačenje privole trebam kontaktirati svog Opel partnera AUTOWILL d.o.o. za trgovinu i popravak motornih vozila, PODRUŽNICA ZAGREB, Zagrebačka avenija 100, HR - 10 090 Zagreb, sa sjedištem u Vukovaru, Kudeljara 5 ili na email: dpo@autowill.hr.

Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Potvrđujem razumijevanje svojih u nastavku navedenih prava povezanih sa zaštitom privatnosti te potvrđujem podatke za kontakt.

Uspješna prijava
Vaša prijava je uspješno poslana!
Neuspješna prijava
GREŠKA! Prijava nije poslana! Molimo probajte ponovno.